Vi tilbyr energirådgivning

Energirådgivning og forbedring av energiklasse

Vi kan gi deg råd og forslag om energitiltak. Dette er forslag som sørger for at du kan effektivisere energiforbruket til din bolig. Her vurderer vi alt fra optimalisering av bygningskroppen til efektivisering av ventilasjonsanlegg og kjøling samt oppvarming.

Vi kommer på en befaring av boligen eller bygget og utarbeider en tiltaksplan. Her er det ganske mye å spare, og kan være svært lønsomt for eksempel for næringsbygg, borettslag og sameier, som har store utgifter på dette området fra før.

Enova belønner energieffektivitet

Husk at Enova gir tilskudd til investeringer for energitiltak i yrkesbygg! Dette er spesielt viktig å vite om for dere som har et bygg som virkelig trenger et løft i energistandard.

Enova-støtte kan dekke opptil 30 prosent av kostnadene ved oppgraderingen og maksimalt ti millioner kroner. Merk at det er konkurranse om disse støttemidlene. Les mer på Enovas sider.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle