TJENESTER

Jevne Bygg AS i Vang ble etablert i desember 2016, men begge ansatte har mange års erfaring fra tidligere foretak innen samme bransje. De hjelper deg med alt fra nybygg, tilbygg, rehabilitering, veiledning og tredjepartskontroll.

Sort hytte med gresstak

NYBYGG

Vi i Jevne Bygg har den lange erfaringen og den gode kunnskapen som trengs for å hjelpe deg å realisere din bolig-/hyttedrøm. Vi tar hele prosessen fra A til Å, med dine ønsker og behov i fokus!
Hytte med garasje

TILBYGG

De fleste opplever at de ønsker eller trenger større plass en eller annen gang i livet. Drømmer du om et tilbygg til din bolig eller hytte – for eksempel et anneks eller kanskje en garasje? Vi ønsker å hjelpe deg!
To menn som bytter vindu

REHABILITERING

Etter som årene går begynner det å bli på tide med utskiftninger i hus og hytter. Er det kanskje på tide i din bolig/hytte? Vi kan rehabilitere din bolig eller hytte, enten om du trenger nye vinduer, dører, tak eller lignende!
Ir-kamera

TREDJEPARTSKONTROLL

Vi tilbyr tredjepartskontroll, hvor vi trykktester nye hus og hytter. Blant annet tar vi i bruk ir-kamera som søker etter varmetap i bygninger. Det varmesøkende kameraet brukes blant annet til å finne varmekabler i betong gulv.

Uavhengig Kontroll

Det er krav om obligatorisk uavhengig kontroll innenfor viktige og kritiske områder i et bygg, som våtrom og bad. Vi tar kontrollen for deg.

Tre personer som ser på plantegning

VEILEDNING

Vårt hovedfokus er fornøyde kunder, og vi har et godt forhold til alle våre kunder. Vi i Jevne Bygg AS prøver alltid derfor å veilede dem til fornuftige løsninger som er så nær det de ønsker seg som mulig.

HAR DU BEHOV FOR DYKTIGE FAGFOLK?

Ta kontakt i dag for en hyggelig samtale og uforpliktende tilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle